Op zoek naar een old-timer trouwauto?

De Volvo PV544 ”Kattenrug”: Stijlvol en karakteristiek

Om je dag een extra feest te laten zijn is deze Old-Timer trouwauto een goede keuze! De Volvo PV544 ”Kattenrug” trekt zonder twijfel bekijks en is zowel charmant als eigenwijs in uitstraling. De Volvo is bijzonder goed verzorgd: de lak is nog origineel en het interieur nog puntgaaf. De chromen details zoals bumpers, rozetten en handgrepen, geven deze trouwauto een stijlvol gezicht. Met de heerlijke stoelen en de vierversnellingsbak verplaats je je comfortabel.

Op je bruiloft kan je gebruik maken van deze stijlvolle oldtimer. Natuurlijk mag je de Volvo Kattenrug zelf rijden. Wil je liever gebruik maken van een chauffeur? Ook dat is mogelijk! We halen dan de bijrijdersstoel voor je weg, zodat je eenvoudig samen achterin kan kruipen. Laat gerust je wensen weten. We zijn zeer flexibel, niks is voor ons te gek.

Oldtimer Trouwauto – Trouw stijlvol in deze unieke Volvo Katterug uit 1961
volvo-trouwauto-blokje-1

Eigen breng- en haalservice

Prijs afhankelijk van afstand

Wij brengen de trouwauto op elke locatie in Nederland en België – en verder weg als je wil – en halen em ook weer op. Zo nemen we al je zorgen uit handen.

+ auto brengen
+ auto ophalen
+ verzekering

volvo-trouwauto-blokje-2

Trouwen in de Volvo oldtimer

vanaf € 275,- per dag

Beleef een sfeervolle bruiloft en zet deze karakteristieke Volvo oldtimer in als jouw oldtimer trouwauto! Kom kijken, rijden en raak verliefd.

+ Oldtimer in uitmuntende staat
+ zelf rijden
+ verzekering

volvo-trouwauto-blokje-3

laat je rijden

€ 370,- compleet verzorgd

Geen zorgen over parkeren, zwoegen achter het stuur of op tijd zijn. Maak de blits en laat je rijden door een van onze ervaren chauffeurs. Wel zo comfortabel!

+ klassieke Land Rover
+ chauffeur in stijl
+ verzekering

Meer dan een auto

Onze trouwauto’s zijn méér dan alleen unieke oltimers: ze zijn een ervaring. Want rijden in een van de oldtimers is een hele beleving. Kom jij zelf voorgereden of laat jij je rijden? Wat je ook kiest: Maak je trouwdag compleet en jouw trouwauto één grote verrassing zijn voor al je gasten!

Oldtimer Trouwauto – Trouw stijlvol in deze unieke Volvo Katterug uit 1961
Oldtimer Trouwauto – Trouw stijlvol in deze unieke Volvo Katterug uit 1961

Flexibele tijden

Bij VAN HET PAD zijn we flexibel. Je kunt de auto ophalen wanneer je wilt, ook een dag van tevoren, ook ’s avonds laat en zelfs in het weekend. We kunnen de auto ook weer voor je ophalen, als jouw feest nog even doorgaat.

Oldtimer Trouwauto – Trouw stijlvol in deze unieke Volvo Katterug uit 1961

Chauffeur nodig?

Zelf rijden in je eigen oldtimer trouwauto. Het kan bij VAN HET PAD. Wil je meer comfort en nergens aan hoeven denken? Dan regelen wij zorgeloos vervoer door een toegewijd chauffeur. De hele dag. Helemaal in stijl.

#trouwautometkarakter

Overtuigd? of wil je meer weten?

Neem nu contact op! Bel 06 – 304 85 875 of mail naar kees@vanhetpad.com