fbpx

Op zoek naar een

oldtimer trouwauto?

Ontmoet Kjell:

De Oldtimer Volvo PV544 Katterug

Om je dag een extra feest te laten zijn, is deze oldtimer trouwauto een goede keuze! De Volvo PV544 Katterug trekt zonder twijfel bekijks en is zowel charmant als eigenwijs in uitstraling. Deze stijlvolle Volvo is bijzonder goed verzorgd: de lak is nog origineel en het interieur nog puntgaaf. De chromen details zoals bumpers, rozetten en handgrepen, geven deze trouwauto een stijlvol gezicht. Met de heerlijke stoelen verplaats je je comfortabel.

Op je bruiloft kan je gebruik maken van deze stijlvolle Volvo oldtimer. Natuurlijk mag je de Volvo Katterug zelf rijden. Wil je liever gebruik maken van een chauffeur? Ook dat is mogelijk! We halen dan de bijrijdersstoel voor je weg, zodat je eenvoudig samen achterin kan kruipen. Laat gerust je wensen weten. We zijn zeer flexibel, niets is voor ons te gek.

Oldtimer Trouwauto – Trouw stijlvol in deze unieke Volvo Katterug uit 1960
evafotografie_annenicotrouwdag-047

waar en wanneer je wil

eigen breng- & haalservice

Prijs op aanvraag

Wij brengen de trouwauto op elke locatie in Nederland en België – en verder weg als je wil – en halen em ook weer op. Zo nemen we al je zorgen uit handen.

+ auto brengen
+ auto ophalen
+ allrisk verzekering

evafotografie_annenicotrouwdag-148

Trouw in stijl

met Kjell de Volvo oldtimer

vanaf € 345,- per dag

Beleef een sfeervolle bruiloft en zet deze karakteristieke Volvo oldtimer in als jouw oldtimer trouwauto! Kom kijken, rijden en raak verliefd.

+ Oldtimer in uitmuntende staat
+ zelf rijden
+ allrisk verzekering

evafotografie_annenicotrouwdag-065

laat je rijden

chauffeurservice

Prijs op aanvraag

Geen zorgen over parkeren, zwoegen achter het stuur of op tijd zijn. Maak de blits en laat je rijden door een van onze ervaren chauffeurs. Wel zo comfortabel!

+ klassieke Land Rover
+ chauffeur in stijl
+ allrisk verzekering

Meer dan een auto

Onze trouwauto’s zijn méér dan alleen unieke oldtimers: ze zijn een ervaring. Want rijden in de Land Rover of Volvo oldtimer is een hele beleving. Kom jij zelf voorgereden of laat jij je rijden? Wat je ook kiest: maak je trouwdag compleet en laat jouw trouwauto één grote verrassing zijn voor al je gasten!

Oldtimer Trouwauto – Trouw stijlvol in deze unieke Volvo Katterug uit 1960
Oldtimer Trouwauto – Trouw stijlvol in deze unieke Volvo Katterug uit 1960

Flexibele tijden

Bij VAN HET PAD zijn we flexibel. Je kunt de auto ophalen wanneer je wilt, ook een dag van tevoren, ook ’s avonds laat en zelfs in het weekend. We kunnen de auto ook weer voor je ophalen, als jouw feest nog even doorgaat.

Oldtimer Trouwauto – Trouw stijlvol in deze unieke Volvo Katterug uit 1960

Chauffeur nodig?

Zelf rijden in je eigen oldtimer trouwauto. Het kan bij VAN HET PAD. Wil je meer comfort en nergens aan hoeven denken? Dan regelen wij zorgeloos vervoer door een toegewijd chauffeur. De hele dag. Helemaal in stijl.

#oldtimertrouwauto

Overtuigd? of wil je meer weten?

Neem nu contact op! Bel 06 – 304 85 875 of mail naar kees@vanhetpad.com