fbpx

Samenwerken met De IJsvogel

VAN HET PAD werkt sinds 2021 met veel plezier samen met vakantiepark De IJsvogel. De Veluwe ontdekken in al zijn puurheid, dat is wat De IJsvogel zijn bezoekers wil bieden. Precies wat we bij VAN HET PAD ook doen! In het voorjaar van 2021 ontstond zo het idee om onze krachten te bundelen.

De Land Rover Veluwe Tour kan je starten op slechts acht minuten vanaf De IJsvogel. Een ideale manier om de Veluwe te ontdekken, en dat met een stoere Land Rover!

Vakantievieren

Natuurlijk hou je van een avontuurlijke vakantie. En dat is voor iedereen anders, en bovendien lang niet altijd hetzelfde. Wij zijn gék op daktentkamperen, maar ook lekker primitief in een hangmat is heerlijk. Of op zijn tijd lekker luxe met een sauna of jacuzzi is toch geweldig? Zeker in de frissere maanden is luxe heerlijk. Of als je even een paar dagen aan de dagelijkse gekte wil ontsnappen. Op landgoed De IJsvogel in Voorthuizen op de Veluwe kan het. Voor onze fotoshoot voor deze blog zetten we één van onze Land Rover stoer neer voor de nieuwe zandlodge. Een gave combinatie!

De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Chris König.

 

Enthousiast!

En hoe die samenwerking dan gaat? Lekker enthousiast, daar houden we van. En wat blijkt? Mark – mede-eigenaar van De IJsvogel – houdt óók heel erg van Land Rovers en vuur! Dat maakt samenwerken een stuk leuker en eenvoudiger. Hoewel, eenvoudig? Als we in gesprek zijn, moeten we altijd oppassen dat de gesprekken niet alle kanten opgaan. Voordat we het weten, zijn we uren verder. Er zijn zoveel avonturen te beleven!

Gelukkig zijn Mark en ik allebei ondernemers, en willen we voor iedereen die bij ons komt een prachtige belevenis neerzetten. Daar werken we altijd voor. Lekker erop uit in de natuur, op de Veluwe. Het béste gevoel van binnen, begint buiten. Ontdek hét Veluwegevoel!

Kom je rijden in één van onze stoere Land Rovers? Ook in 2022 breiden we ons wagenpark weer uit. Je kan op pad – of van het pad – met z’n tweeën of met hele hele gezin. Hier boek je rechtstreeks. Tot snel op De IJsvogel en bij VAN HET PAD!