fbpx

Klassieke trouwauto huren?

Maak je bruiloft compleet met een karakteristieke oldtimer trouwauto

Of je nu kiest voor de Land Rover uit 1976 of één van onze gave Volvo’s, indruk ga je zeker maken met je trouwauto. Kies je voor stoer trouwvervoer of toch een klassieke inslag?

De Land Rover is de voorloper van de Defender en heeft 41 jaar lang dienst gedaan in Zweden, waar ie alle mogelijke klussen voor zijn kiezen kreeg. Dit prachtige groenblauwe model is een originele Safari-uitvoering, compleet met een verhoogd dak met raampje, wiel op de motorkap en werklicht aan de achterkant. De auto is stijlvol, stevig en stoer!

De Volvo Katterug is bijzonder goed verzorgd: de lak is nog origineel en het interieur nog puntgaaf. De chromen details zoals bumpers, rozetten en handgrepen, geven deze trouwauto een stijlvol gezicht. Met de heerlijke stoelen en de vierversnellingsbak verplaats je je comfortabel.

Sinds 2023 hebben wij een prachtige vintage Volvo 240 Estate beschikbaar. Het kenmerkende hoekige design, een onverwoestbare motor en volledig gerestaureerd. En dat alles in de prachtige witte kleur.

Lees verder voor meer informatie over deze unieke auto’s!

Land Rover Defender Trouwauto. Foto by monicastout

Trouw in een Land Rover Defender uit 1976

Stoer trouwvervoer

Beleef een te gekke bruiloft en zet de klassieke Land Rover Defender in als jouw stoer trouwvervoer! Kom kijken, aanraken en raak verliefd.

+ klassieke Land Rover
+ zelf rijden of chauffeur
+ verzekering

Volvo trouwauto Katterug

Trouw in een oldtimer Volvo uit 1960

Karakteristieke oldtimer

Steel de show met deze stijlvolle en karakteristieke Volvo oldtimer trouwauto! Lees verder voor meer informatie over deze unieke trouwauto.

+ oldtimer Volvo
+ zelf rijden of chauffeur
+ verzekering

VAN HET PAD Volvo 240 Estate trouwauto

Volledig gerestaureerde Volvo 24o Estate

Puur en vintage

Wie kent em niet, de Volvo 240 Estate, de oerdegelijke Volvo Station. Nu te huur in stijlvol wil, volledig gerestaureerde Volvo uit 1985.

+ vintage Volvo
+ zelf rijden of chauffeur
+ verzekering

Meer dan een trouwauto

Of je nu de Volvo of de Land Rover huurt als trouwauto, het is méér dan alleen een unieke auto: het is een ervaring. Want rijden in een van deze trouwauto’s is een hele beleving. Kom jij zelf voorgereden of laat jij je rijden? Wat je ook kiest: Maak je trouwdag compleet en laat het voertuig één grote verrassing zijn voor al je gasten!

Flexibele tijden

Bij VAN HET PAD zijn we flexibel. Je kunt de auto ophalen wanneer je wilt, ook een dag van tevoren, ook ’s avonds laat en zelfs in het weekend. We kunnen de auto ook weer voor je ophalen, als jouw feest nog even doorgaat.

Chauffeur nodig?

Zelf rijden in je eigen stoere Land Rover. Het kan bij VAN HET PAD. Wil je meer comfort en nergens aan hoeven denken? Dan regelen wij zorgeloos vervoer door een toegewijd chauffeur. De hele dag. Helemaal in stijl.