fbpx

Op zoek naar een vintage trouwauto?

Vintage en puur:

De Range Rover Classic

Range Rover Classic | Vintage & Puur

Niet alledaags. Dat is deze Range Rover Classic uit 1981 zeker. Hij is uitgevoerd in de originele donkergroene kleur British Racing Green. In Nederland een zeldzaamheid in deze driedeurs uitvoering. De Range Rovers uit eigenlijke alle bouwjaren kenmerken zich door de markante hoekige uitstraling: stoer en oerdegelijk, maar wél met comfort. Ze zijn nog altijd een fenomeen en hebben een cult status.

Het rijden gaat soepel en comfortabel, het geluid van de V8 benzinemotor is smullen. Vintage en Puur.

Met deze Range Rover maakt je absoluut een stijlvolle indruk op je bruiloft. Zet deze vintage Range Rover in om je bruiloft tot een feest te maken voor jou en je gasten. Natuurlijk mag je em zelf rijden, wel zo gaaf!

Het transport verzorgen we graag voor je, zowel in de ochtend als de avond. We zijn zeer flexibel, niets is voor ons te gek. Kom kijken, voelen en ruiken.

20230430_naamloos_0144

waar en wanneer je wil

eigen breng- & haalservice

Prijs op aanvraag

Wij brengen de trouwauto op elke locatie in Nederland en België – en verder weg als je wil – en halen em ook weer op. Zo nemen we al je zorgen uit handen.

+ auto brengen voor de deur
+ auto ophalen op feestlocatie
+ allrisk verzekerd

20230430_naamloos_0704

Knipoog naar het verleden

met de Range Rover Classic

vanaf € 295,- per dag

Beleef een sfeervolle bruiloft en zet deze vintage Range Rover in als jouw trouwauto! Comfortabel rijden met een knipoog naar toen. Kom kijken, rijden en raak verliefd.

+ beleving om te rijden
+ zelf rijden
+ allrisk verzekering

20230430_naamloos_0060

laat je rijden

chauffeurservice

Prijs op aanvraag

Intiem samen op de achterbank? We chauffeuren jullie graag zodat je geen zorgen hebt over routes en parkeren. Vraag naar onze mogelijkheden.

+ maatwerk
+ geen zorgen
+ allrisk verzekering

Meer dan een auto

Onze trouwauto’s zijn méér dan alleen unieke oldtimers: ze zijn een ervaring. Want rijden in de Land Rover of Volvo oldtimer is een hele beleving. Kom jij zelf voorgereden of laat jij je rijden? Wat je ook kiest: maak je trouwdag compleet en laat jouw trouwauto één grote verrassing zijn voor al je gasten!

#vintagetrouwauto