fbpx

Op zoek naar een vintage trouwauto?

Vintage en puur:

De Volvo 240 Estate

Volvo 240 Estate | Vintage & Puur

Niet alledaags. Dat is deze Volvo 240 Estate zeker. Hij is uitgevoerd in de originele grijskenteken uitvoering. Daarvan is er nog maar een handvol in Nederland. De Volvo’s uit de jaren tachtig kenmerken zich door de markante hoekige uitstraling: stoer en oerdegelijk. Ze zijn nog altijd een fenomeen en hebben een cult status.

De Volvo is volledig gerestaureerd. Alle originele details zijn aanwezig, zoals het Scandinavisch vormgegeven dashboard, speakers in de deuren en de houten latten in de kofferruimte. Het rijden gaat soepel en comfortabel. Vintage en Puur.

Met deze Volvo 240 Estate maakt je absoluut een stijlvolle indruk op je bruiloft. Zet deze vintage Volvo in om je bruiloft tot een feest te maken voor jou en je gasten. Natuurlijk mag je de Volvo 240 zelf rijden, wel zo gaaf!

Het transport verzorgen we graag voor je, zowel in de ochtend als de avond. We zijn zeer flexibel, niets is voor ons te gek. Kom kijken, voelen en ruiken.

240-exterieur-51

waar en wanneer je wil

eigen breng- & haalservice

Prijs op aanvraag

Wij brengen de trouwauto op elke locatie in Nederland en België – en verder weg als je wil – en halen em ook weer op. Zo nemen we al je zorgen uit handen.

+ auto brengen voor de deur
+ auto ophalen op feestlocatie
+ allrisk verzekerd

Volvo 245 trouwauto

Knipoog naar het verleden

met de vintage Volvo Estate

vanaf € 325,- per dag

Beleef een sfeervolle bruiloft en zet deze vintage Volvo in als jouw trouwauto! Comfortabel rijden met een knipoog naar toen. Kom kijken, rijden en raak verliefd.

+ Volledig gerestaureerd
+ zelf rijden
+ allrisk verzekering

Volvo 245 trouwauto

laat je rijden

chauffeurservice

Prijs op aanvraag

Oeps! Deze auto heeft twee zitplaatsen. Intiem voor jullie samen! We leggen je alles uit en je rijdt zonder zorgen. Liever een chauffeur? Vraag naar onze mogelijkheden.

+ heldere uitleg vooraf
+ geen zorgen
+ allrisk verzekering

Meer dan een auto

Onze trouwauto’s zijn méér dan alleen unieke oldtimers: ze zijn een ervaring. Want rijden in de Land Rover of Volvo oldtimer is een hele beleving. Kom jij zelf voorgereden of laat jij je rijden? Wat je ook kiest: maak je trouwdag compleet en laat jouw trouwauto één grote verrassing zijn voor al je gasten!

#vintagetrouwauto

Overtuigd? of wil je meer weten?

Neem nu contact op! Bel 06 – 304 85 875 of mail naar kees@vanhetpad.com