fbpx

Klaar voor een avontuurlijke puzzelrit met auto op de Veluwe?

Puzzelrit door de Veluwe met een Land Rover

Gedurende de maanden juni, juli, augustus en september bieden wij onze speciale puzzelrit-autoarrangementen aan. Buiten deze zomermaanden om zijn boekingen voor de puzzelrit flexibeler, met mogelijkheden voor elke dag van de week, startend vanaf twee dagen.

Ontdek de Veluwe op een unieke manier met onze puzzelrit. Je zult niet alleen genieten van de prachtige natuur, maar ook je hersens laten kraken met onze uitdagende puzzels. Perfect voor een dagje uit of een korte vakantie vol avontuur en ontdekking.

Een memorabel uitje. Ontdek de opties:

Puzzelrit auto Veluwe route 1 Van het Pad

Puzzelrit

Route: Van Kip tot IJzertijd

vanaf € 149,- voor max 5 personen

Dompel jezelf onder in een historische reis tijdens onze Puzzelrit Auto Veluwe. Volg de sporen van het verleden terwijl je door betoverende landschappen rijdt en onderweg raadsels oplost die je naar verborgen schatten leiden.

+ stoere Land Rover
+ route over de Zuid-Veluwe
+ duidelijk routeboek
+ vragen & opdrachten voor onderweg
+ tips voor wandelen, picknicken & wild spotten

puzzelrit-route-assel-uddel

Puzzelrit

Route: Assel – Uddel 2.0

vanaf € 161,50 voor max 5 personen

Via Assel & Uddel en dwars door het magische Sprielderbos, bekend om de ‘dansende bomen’. Laat je verrassen door de prachtige natuur en pittoreske dorpjes terwijl je aanwijzingen ontcijfert en uitdagingen aangaat langs deze intrigerende route.

+ stoere Land Rover
+ route over de Midden-Veluwe
+ duidelijk routeboek
+ vragen & opdrachten voor onderweg
+ tips om te wandelen en andere to-do’s

Uitbreiding lunch bij Puzzelrit auto Veluwe Van het Pad

Uitbreiding

Met een luxe lunch

Prijs € 9,50 p.p.

Jullie dag helemaal compleet maken? Laat ook de lunch door ons verzorgen en geniet van onze rijk gevulde picknickmand. Onze picknickmanden zijn zorgvuldig samengesteld met verse ingrediënten, perfect om jouw rit nog specialer te maken.

+ verse broodjes
+ broodbeleg
+ vers fruit & sap
+ onderweg zelf koffie of thee zetten
+ tips & tricks voor picknickplekken

Ervaringen van deelnemers

“Een Onvergetelijk Avontuur!”

“De Puzzelrit auto Veluwe was een fantastische ervaring! Het bracht ons op plekken van de Veluwe die we nooit zelf hadden gevonden. De puzzels waren uitdagend maar enorm leuk om op te lossen. Een echte aanrader voor iedereen die houdt van een beetje avontuur en de schoonheid van de natuur.”

“Fantastisch familieuitje!”

“Ons gezin zocht iets unieks om samen te doen en de auto puzzeltocht op deVeluwe voldeed aan al onze verwachtingen. Het was educatief, actief, en bovenal enorm leuk. De kinderen vragen nu al wanneer we weer gaan. Bedankt, Van Het Pad, voor deze memorabele ervaring!”

“Perfecte Dag Uit!”

“We hebben een geweldige dag gehad met de puzzelrit van Van Het Pad. De organisatie was top, de routes prachtig en de puzzels precies goed qua moeilijkheidsgraad. Het was de perfecte manier om actief te zijn en tegelijkertijd te genieten van de prachtige Veluwe. Zeker voor herhaling vatbaar!”

Tips voor een onvergetelijke Puzzelrit

Maak je klaar voor een dag vol avontuur en plezier met onze essentiële tips. Of je nu een doorgewinterde puzzelaar bent of nieuw in het spel, deze richtlijnen zorgen ervoor dat jouw puzzelrit op de Veluwe een onvergetelijke ervaring wordt. Van voorbereiding tot uitvoering, wij hebben je gedekt!

Materiaal Puzzelrit Van het Pad

DUBBEL-CHECK JE UITRUSTING

Huur je materiaal bij Van Het Pad

Zorg ervoor dat je auto in topconditie is en je navigatieapparatuur up-to-date. Neem een opgeladen telefoon en powerbank mee voor GPS-gebruik en noodgevallen. Vergeet ook niet om snacks en water voor onderweg in te pakken.

Land Rover Puzzelrit Van het Pad

TEAMWERK MAAKT HET VERSCHIL

Samen sterk

Communicatie en samenwerking zijn essentieel tijdens de puzzelrit. Verdeel taken zoals navigatie, puzzels oplossen en rijden. Dit houdt het team betrokken en verhoogt jullie kans op succes.

Geniet van de prachtige natuur in de Veluwe

GENIET VAN DE OMGEVING

En verken de Veluwe

Neem de tijd om van de prachtige Veluwse landschappen te genieten. De puzzelrit is niet alleen een wedstrijd, maar ook een kans om unieke plekken te ontdekken. Sta af en toe stil bij een uitkijkpunt of bezienswaardigheid voor een onvergetelijke ervaring.

Veelgestelde vragen over de puzzelrit

Wat is een Puzzelrit Auto Veluwe?

Een Puzzelrit Auto Veluwe is een avontuurlijke tocht door de prachtige natuur van de Veluwe waarbij deelnemers aan de hand van puzzels en raadsels hun weg moeten vinden. Het combineert navigatie, teamwork, en probleemoplossend vermogen.

Hoe lang duurt de Puzzelrit?

De rit duurt gemiddeld 3 tot 5 uur, afhankelijk van hoe snel je de puzzels oplost en de route voltooit. We raden deelnemers aan om de tijd te nemen en te genieten van de prachtige omgeving.

Is er een minimum of maximum aantal deelnemers per team?

Ja, elk team moet minimaal uit 2 personen bestaan en kan maximaal uit 5 personen bestaan. Dit zorgt voor een optimale ervaring en zorgt ervoor dat iedereen actief kan deelnemen.

Wat moeten we meenemen?

Zorg voor een volledig opgeladen smartphone met internettoegang, comfortabele kleding aangepast aan het weer, en eventueel snacks en water voor onderweg. Al het benodigde materiaal voor de puzzelrit wordt door ons verzorgd.

Is de Puzzelrit geschikt voor kinderen?

Absoluut! De Puzzelrit is een geweldig familie-uitje. De puzzels en activiteiten zijn ontworpen om leuk en uitdagend te zijn voor zowel volwassenen als kinderen.

Wat gebeurt er als we vastlopen op een puzzel?

Geen zorgen, we hebben een hulplijn beschikbaar. Als je vastloopt, kun je ons bellen of een bericht sturen voor een hint. We willen ervoor zorgen dat iedereen een leuke en succesvolle ervaring heeft.

Hoe kan ik me inschrijven?

Inschrijven kan eenvoudig via onze website. Kies een beschikbare datum, vul je teamgegevens in, en voltooi de betaling om je plek te reserveren.

Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij het startpunt?

Ja, er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij het startpunt. Alle deelnemers ontvangen vooraf gedetailleerde informatie over de locatie en parkeermogelijkheden.

Kunnen we onderweg stoppen voor een pauze?

Jazeker, we moedigen teams aan om op eigen tempo de rit te voltooien. Er zijn meerdere pittoreske stopplaatsen langs de route waar je kunt pauzeren en genieten van de omgeving.

Wat als het slecht weer is op de dag van onze Puzzelrit?

Bij lichte regen gaat de puzzelrit gewoon door (vergeet je regenkleding niet!). In het geval van extreem slecht weer bieden we de mogelijkheid om de rit kosteloos te verplaatsen naar een andere datum.

PUZZEL AVONTUUR

Duik in het hart van de Veluwe met onze unieke Puzzelrit. Vergeet de gebaande paden; hier is elk raadsel een stap dichter bij de schat. Met je team, kaart, en verstand trotseer je de natuurlijke schoonheid en uitdagingen.

ONTDEK DE VELUWE

Ontdek de Veluwe via onze puzzelrit. Verlaat het bekende en ontrafel geheimen van natuur en geschiedenis. Elk raadsel leidt je dieper het avontuur in, met je team als kompas. Ontdek, leer en geniet op elk stuk van de route.

#puzzelritautoveluwe