fbpx

Op zoek naar een vintage trouwauto? Huur onze Range Rover voor je bruiloft!

Range Rover huren voor je bruiloft

Range Rover Classic | Vintage & Puur

Niet alledaags. Dat is deze Range Rover Classic uit 1981 zeker. Hij is uitgevoerd in de originele donkergroene kleur British Racing Green. In Nederland een zeldzaamheid in deze driedeurs uitvoering. De Range Rovers uit eigenlijke alle bouwjaren kenmerken zich door de markante hoekige uitstraling: stoer en oerdegelijk, maar wél met comfort. Ze zijn nog altijd een fenomeen en hebben een cult status.

Het rijden gaat soepel en comfortabel, het geluid van de V8 benzinemotor is smullen. Vintage en Puur.

Huur deze Range Rover voor je bruiloft en maak absoluut een stijlvolle indruk. Zet deze vintage Range Rover in om je bruiloft tot een feest te maken voor jou en je gasten. Natuurlijk mag je em zelf rijden, wel zo gaaf!

Het transport verzorgen we graag voor je, zowel in de ochtend als de avond. We zijn zeer flexibel, niets is voor ons te gek. Kom kijken, voelen en ruiken.

Range Rover Classic trouwauto

Knipoog naar het verleden

met de Range Rover Classic

vanaf € 345,- per dag

Beleef een sfeervolle bruiloft en zet deze vintage Range Rover in als jouw trouwauto! Comfortabel rijden met een knipoog naar toen. Kom kijken, rijden en raak verliefd.

+ beleving om te rijden
+ zelf rijden
+ allrisk verzekerd

Range Rover Classic trouwauto

waar en wanneer je wil

eigen breng- & haalservice

Prijs op aanvraag

Wij brengen de trouwauto op elke locatie in Nederland en België – en verder weg als je wil – en halen em ook weer op. Zo nemen we al je zorgen uit handen.

+ auto brengen voor de deur
+ auto ophalen op feestlocatie
+ allrisk verzekerd

Range Rover Classic trouwauto

laat je rijden

onze chauffeurservice

Prijs op aanvraag

Intiem samen op de achterbank? We chauffeuren jullie graag zodat je geen zorgen hebt over routes en parkeren. Vraag naar onze mogelijkheden, bijna alles is mogelijk.

+ maatwerk
+ geen zorgen
+ allrisk verzekerd

Meer dan een auto

Onze trouwauto’s zijn méér dan alleen unieke oldtimers: ze zijn een ervaring. Want rijden in de Land Rover of Volvo oldtimer is een hele beleving. Kom jij zelf voorgereden of laat jij je rijden? Wat je ook kiest: maak je trouwdag compleet en laat jouw trouwauto één grote verrassing zijn voor al je gasten!

#vintagetrouwauto