fbpx

Klassieke trouwauto huren?

Maak je bruiloft compleet met een karakteristieke oldtimer trouwauto

Of je nu kiest voor de Land Rover uit 1976 of één van onze gave Volvo’s, indruk ga je zeker maken met een origineel trouwvervoer. Kies je voor stoer trouwvervoer of toch een echte klassieke trouwauto?

De Land Rover is de voorloper van de Defender en heeft 41 jaar lang dienst gedaan in Zweden, waar ie alle mogelijke klussen voor zijn kiezen kreeg. Dit prachtige groenblauwe model is een originele Safari-uitvoering, compleet met een verhoogd dak met raampje, wiel op de motorkap en werklicht aan de achterkant. De auto is stijlvol, stevig en stoer!

De Volvo Katterug is bijzonder goed verzorgd: de lak is nog origineel en het interieur nog puntgaaf. De chromen details zoals bumpers, rozetten en handgrepen, geven deze Volvo trouwauto een stijlvol gezicht. Met de heerlijke stoelen en de vierversnellingsbak verplaats je je comfortabel.

Sinds 2023 hebben wij een prachtige Range Rover Classic beschikbaar. Het kenmerkende hoekige design, een onverwoestbare V8 en een bijzondere driedeurs uitvoering. En dat alles in de prachtige British Racing Green. Werkelijk een unieke trouwauto!

Lees verder voor meer informatie over deze unieke trouwauto’s!

Land Rover Defender Trouwauto. Foto by monicastout

Trouw in een Land Rover Defender uit 1976

Stoer trouwvervoer

Beleef een te gekke bruiloft en zet de klassieke Land Rover Defender in als jouw stoer trouwvervoer! Kom kijken, aanraken en raak verliefd.

+ Klassieke Land Rover
+ Zelf rijden of chauffeur
+ Verzekering

Volvo trouwauto Katterug

Trouw in een oldtimer Volvo uit 1960

Karakteristieke oldtimer

Steel de show met deze stijlvolle en karakteristieke Volvo oldtimer trouwauto! Lees verder voor meer informatie over deze unieke trouwauto.

+ Oldtimer Volvo
+ Zelf rijden of chauffeur
+ Verzekering

Trouwauto huren bij Van het Pad: Range Rover classic

De enige echte: Range Rover Classic

Puur en vintage

Ja, je hebt altijd al willen rijden! De Range Rover uit 1981 is een echte klassieker. Uitgevoerd in stijlvol British Racing Green en met een heerlijk V8-geluid.

+ Luxe en stoer
+ Zelf rijden of chauffeur
+ Verzekering

Meer dan een trouwauto

Of je nu de Volvo oldtimer of een range rover huurt voor jouw bruiloft, het zijn méér dan zomaar auto’s: het is een ervaring. Want rijden in een van deze trouwauto’s is een hele beleving. Ga je zelf rijden of laat jij je rijden? Wat je ook kiest bij Van Het Pad: Maak je trouwdag compleet en laat jouw trouwauto één grote verrassing zijn voor al je gasten.

Flexibele tijden

Bij VAN HET PAD zijn we flexibel. Je kunt de auto ophalen wanneer je wilt, ook een dag van tevoren, ook ’s avonds laat en zelfs in het weekend. We kunnen de auto ook weer voor je ophalen, als jouw feest nog even doorgaat.

Chauffeur nodig?

Zelf rijden in je eigen stoere Land Rover, of Volvo Katterug. Het kan bij VAN HET PAD. Wil je meer comfort en nergens aan hoeven denken? Dan regelen wij zorgeloos vervoer door een toegewijd chauffeur. De hele dag lang. Helemaal in stijl.

Veelgestelde vragen over onze trouwauto verhuur

Wat is inbegrepen bij het huren van een klassieke trouwauto?

Onze klassieke trouwauto’s worden geleverd met een ervaren chauffeur (optioneel), volledige verzekering en vaak ook met decoraties zoals linten en bloemen.

Kunnen we de trouwauto vooraf bekijken voordat we boeken?

Ja, we moedigen koppels aan om onze collectie klassieke trouwauto’s te bekijken voordat ze boeken. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Wat gebeurt er als de trouwauto pech heeft op onze trouwdag?

In het geval van pech zullen we ons best doen om snel een vervangende auto te regelen, zodat je trouwdag zo min mogelijk wordt verstoord.

Kunnen we de trouwauto zelf besturen?

Absoluut! Bij Van het Pad heb je de keuze om zelf te rijden in je eigen stoere Land Rover, oldtimer Volvo Katterug, of Range Rover Classic. Wil je meer comfort en nergens aan hoeven denken? Dan regelen wij zorgeloos vervoer door een toegewijde chauffeur, de hele dag, helemaal in stijl.

Hoe lang kunnen we de trouwauto huren?

Bij Van het Pad bieden we flexibele huurperiodes aan. Je kunt de auto ophalen wanneer je wilt, ook een dag van tevoren, ’s avonds laat en zelfs in het weekend. We kunnen de auto ook weer voor je ophalen, als jouw feest nog even doorgaat. Neem contact met ons op voor specifieke details over de beschikbare huurperiodes.

#trouwautohuren