fbpx

Op zoek naar echt iets anders?

de Land Rover Defender: stoere trouwauto

Vandaag geen brave witte klassieker. Nee, je gaat op pad met een stoere Land Rover uit 1976! Deze voorloper van de Defender heeft 41 jaar lang dienst gedaan in Zweden, waar ie alle mogelijke klussen voor zijn kiezen kreeg. Dit prachtige groenblauwe model is een originele Safari-uitvoering, compleet met een verhoogd dak met raampje, wiel op de motorkap en werklicht aan de achterkant. De auto is stijlvol, stevig en stoer!

trouwauto Land Rover Defender

stoer trouwvervoer

authentieke Land Rover

vanaf € 395,- per dag

Beleef een te gekke bruiloft en zet de klassieke Land Rover Defender in als jouw stoer trouwvervoer! Kom kijken, ga een stukje rijden en raak verliefd.

+ authentieke Land Rover Defender
+ zelf rijden
+ allrisk verzekering

trouwauto Land Rover Defender

waar en wanneer je wil

Eigen breng- & haalservice

prijs op aanvraag

Wij brengen de trouwauto op elke locatie in Nederland en België – en verder weg als je wil – en halen em ook weer op. Zo nemen we al je zorgen uit handen.

+ auto brengen op locatie
+ auto ophalen op locatie
+ allrisk verzekering

land rover defender trouwauto chauffeur

laat je rijden

chauffeursservice

prijs op aanvraag

Geen zorgen over parkeren, zwoegen achter het stuur of op tijd zijn. Maak de blits en laat je rijden door een van onze ervaren chauffeurs. Wel zo comfortabel!

+ klassieke Land Rover
+ chauffeur in stijl
+ allrisk verzekering

Meer dan een auto

Deze Land Rover is méér dan alleen een unieke auto: het is een ervaring. Want rijden is werken in deze wagen. Kom jij zelf voorgereden of laat jij je rijden? Wat je ook kiest: Maak je trouwdag compleet en laat het voertuig één grote verrassing zijn voor al je gasten!

Land Rover Defender trouwauto huren – Stoere trouwauto uit 1976

Flexibele tijden

Bij VAN HET PAD zijn we flexibel. Je kunt de auto ophalen wanneer je wilt, een dag van tevoren,’s avonds laat en zelfs in het weekend. We kunnen de auto ook weer voor je ophalen, als het feest nog even doorgaat.

Land Rover Defender trouwauto huren – Stoere trouwauto uit 1976

Chauffeur nodig?

Zelf rijden in je eigen stoere Land Rover. Het kan bij VAN HET PAD. Wil je meer comfort en nergens aan hoeven denken? Dan regelen wij zorgeloos vervoer door een toegewijd chauffeur. De hele dag lang. Helemaal in stijl.

#stoertrouwvervoer