fbpx

Wat anderen zeggen over de Veluwe Tour

  • We hebben een hele leuke rit gehad! We kregen een polaroid camera, een verrekijker en een map met de route+vragen mee. We zijn redelijk bekend in de omgeving, maar we hebben op een aantal hele mooie zandpaden gereden die we niet kenden. Leuk om in je eigen buurt verrast te worden 🙂 De vragen waren ook leuk bedacht, niet te moeilijk, maar je moest wel echt op locatie zijn om ze te kunnen beantwoorden. Een aanrader!

    Jan Willem
    Jan Willem

Een leuk dagje uit? Ontdek de Land Rover Veluwe Tour!

Uitgestrekte weilanden, hoge naaldbomen, sprookjesachtige boerderijen en zanderige paadjes. Je komt het allemaal tegen, de veelzijdige Veluwe heeft het. Jij hebt nu de mogelijkheid om dat te gaan ontdekken.

Stap in één van onze stoere Land Rovers. We geven je een heldere uitleg zodat je veilig op pad kan. De route is een prachtige tour over de Veluwe, inclusief onverharde paden. Voor een ultiem gevoel van vrijheid.

De route die je van ons meekrijgt is een bolletje-pijltje route. Het komt dus ook aan op samenwerken: rijden én navigeren komen aan bod. Onderweg hebben we plekken uitgezocht en aangegeven waar je kan wandelen, picknicken of zelf wild spotten! Om het avontuur compleet te maken, krijg je quizvragen en opdrachten mee voor onderweg. Aan het eind van de dag ga je naar huis met een aandenken in je handen én prachtige herinneringen. De Land Rover Veluwe Tour is een onvergetelijk avontuur.

Gezinsuitje op de Veluwe? We leiden je langs mooie plekken zoals een gave uitkijktoren en de Schaapskooi Ermelo.

Land Rover Veluwe tour van Kip tot IJzertijd.jpg

Land Rover Veluwe Tour

Route: Van Kip tot IJzertijd

vanaf € 149,- voor max 5 personen

Trek erop uit met een stoere Land Rover 4×4 en ontdek de veelzijdigheid van de Veluwe, on- en offroad. Je komt op geweldige plekken en verkent de Veluwe. Bij ons is avontuur gegarandeerd!

+ stoere Land Rover
+ route over de Zuid-Veluwe
+ duidelijk routeboek
+ vragen & opdrachten voor onderweg
+ tips voor wandelen, picknicken & wild spotten

Land Rover Veluwe tour van Assel tot Udel 2.0.jpg

Land Rover Veluwe Tour

Route: Assel – Uddel 2.0

vanaf € 161,50 voor max 5 personen

Via Assel & Uddel en dwars door het magische Sprielderbos, bekend om de ‘dansende bomen’. De ultieme en uitgebreide Veluwe-beleving is nú beschikbaar.

+ stoere Land Rover
+ route over de Midden-Veluwe
+ duidelijk routeboek
+ vragen & opdrachten voor onderweg
+ tips om te wandelen en andere to-do’s

lunch-met-veluwe-tour

Uitbreiding

Met een luxe lunch

Prijs € 9,50 p.p.

Jullie dag helemaal compleet maken? Laat de lunch door ons verzorgen en geniet van onze rijk gevulde picknickmand.
Dat is ontspannen genieten.

+ verse broodjes
+ broodbeleg
+ vers fruit & sap
+ onderweg zelf koffie of thee zetten
+ tips & tricks voor picknickplekken

Boek eenvoudig via onze huurkalender

Een stoere Land Rover en een gave tour over de Veluwe: dé ingrediënten voor een onvergetelijke dagje uit. Enthousiast geworden? Boek direct via onze huurkalender of neem contact op.

 

Uitstekend
Gebaseerd op 218 recensies
Lm H
Lm H
2023-04-16
Hele gezellige dag gehad bij 'Van het Pad'! Met de Landrover Discovery op pad (Veluwe toer) samen met partner en zoontje (1,5 jaar). We werden door Kees hartelijk ontvangen waarna hij alle uitleg over de auto en de route gaf. Door middel van het bolletje pijltje systeem werden we naar de juiste route geholpen. Prachtige stukken natuur over de onverharde wegen. Gedurende de dag was hij altijd te bereiken voor vragen, fijn! Wie weet huren we in de toekomst nog een dag deze stoere terreinwagen. Bedankt Kees!
Claudia De boer
Claudia De boer
2023-04-11
Super leuk! Echt een aanrader en ook nog eens een heerlijke lunch.
Bram Willemen
Bram Willemen
2023-04-11
Wij hadden de Veluwe Tour geboekt. Leuke route met genoeg off-road paden, helaas geen modder voor ons. De picknickmand is erg basic en bij ons was de koffie zo oud dat we er niets meer mee konden. Jammer, maar verder een hele leuke dag gehad!
Iris Bosch
Iris Bosch
2023-04-09
De veluwe tour is een heerlijk uitje!! Het was leuk om met de Land rover en het route boekje op pad te gaan. We hebben genoten van de mooie plekjes die nederland te bieden heeft.
bobby tix
bobby tix
2023-04-09
Beste Kees goedemorgen, ontzettend bedankt voor deze leuke offroad ervaring en je prettige ontvangst. Wij hebben enorm veel plezier gehad tijdens de mooie rit door de omgeving putten en de Veluwe. De picknick mand was een welkome uitbreiding waar we meerdere keren van hebben genoten langs de route. Wij zijn dankbaar voor deze prachtige dag die we samen alsnog konden delen met onze dierbare overleden vriend. Groetjes Bobby en Elfie
Suzanne
Suzanne
2023-04-06
Leuke bak voor een toffe, zonnige beleving door de prachtige Nederlandse natuur!
Jolande Schmitz
Jolande Schmitz
2023-04-01
SUPER LEUKE ERVARING !!! Goed verzorgde picknick ! Zelfs met hele dag regen was het ècht super gaaf , misschien wel nòg leuker ( achteraf dan want vantevoren denk je : gatsie dat weer....) ! Ook leuk voor de honden want die houden uiteraard ook van de Veluwe op de momenten van de " stops" ! AANRADER !!!
Jasper Min
Jasper Min
2023-03-31
Super leuke Land Rover tour gehad over de Veluwe. Ook zeker een aanrader om de lunch bij te boeken, deze was goed verzorgd. De auto was top en de weggetjes waren leuk en afwisselend. Complimenten aan Kees en zeker voor herhaling vatbaar.

#landroverveluwetour