fbpx

Ontdek de Veluwe met een Land Rover

een dag vol avontuur & vrijheid

Uitgestrekte weilanden, hoge naaldbomen, sprookjesachtige boerderijen en zanderige paadjes. Je komt het allemaal tegen, de veelzijdige Veluwe heeft het. Jij hebt nu de mogelijkheid om dat te gaan ontdekken. Mét een echte Land Rover!

Stap in één van onze stoere Land Rovers. We geven je een heldere uitleg zodat je veilig op pad kan. De route is een prachtige tour over de Veluwe, inclusief onverharde paden. Voor een ultiem gevoel van vrijheid.

De route die je van ons meekrijgt is een bolletje-pijltje route. Het komt dus ook aan op samenwerken: rijden én navigeren komen aan bod. Onderweg hebben we plekken uitgezocht en aangegeven waar je kan wandelen, picknicken of zelf wild spotten! Om het avontuur compleet te maken, krijg je quizvragen en opdrachten mee voor onderweg. Aan het eind van de dag ga je naar huis met een aandenken in je handen én prachtige herinneringen. De Land Rover Veluwe Tour is een onvergetelijk avontuur.

Met het gezin erop uit? Vraag naar ons Family Pack inclusief bezoek aan de Schaapskooi Ermelo en een gratis waardebon voor ijssalon IJstijd in Garderen!

Land Rover Veluwe Tour
van-het-pad-22

Land Rover Veluwe Tour

Van Kip tot IJzertijd

vanaf € 149,- voor max 5 personen

Trek erop uit met een stoere Land Rover 4×4 en ontdek de veelzijdigheid van de Veluwe, on- en offroad. Je komt op geweldige plekken en verkent de Veluwe. Bij ons is avontuur gegarandeerd!

+ stoere Land Rover
+ route over de Zuid-Veluwe
+ duidelijk routeboek
+ vragen & opdrachten voor onderweg
+ tips voor wandelen, picknicken & wild spotten

Land Rover Veluwe Tour 02

Uitbreiding

met Luxe Lunch

Prijs € 7,50 p.p.

Jullie dag helemaal compleet maken? Laat de lunch door ons verzorgen en geniet van onze rijk gevulde picknickmand.
Dat is ontspannen genieten.

+ verse broodjes
+ broodbeleg
+ vers fruit & sap
+ onderweg zelf koffie of thee zetten
+ tips & tricks voor picknickplekken

Land Rover Veluwe Tour 03

Land Rover Veluwe Tour

Assel – Uddel 2.0

vanaf € 161,50 voor max 5 personen

Via Assel & Uddel en dwars door het magische Sprielderbos, bekend om de ‘dansende bomen’. De ultieme en uitgebreide Veluwe-beleving is nú beschikbaar.

+ stoere Land Rover
+ route over de Midden-Veluwe
+ duidelijk routeboek
+ vragen & opdrachten voor onderweg
+ tips om te wandelen en andere to-do’s

Een heerlijke dag uit voor twee of met het gezin

Een stoere Land Rover en een gave tour over de Veluwe: dé ingrediënten voor een onvergetelijke dagje uit. Enthousiast geworden? Laat een berichtje achter op het contactformulier, bel 06 – 4762 5209 of mail naar kees[at]vanhetpad.com

Land Rover Veluwe Tour

#landroverveluwetour