fbpx

Deze moet je hebben voor je bruiloft: @AnnetTakesPictures

Absoluut aan te bevelen: bruidsfotograaf Annet Takes Pictures

Onze bruiloft op 21 oktober 2023 stond bol van de belevingen. Intens genieten! Van huilen tot uitbundig lachen, verrassingen voor elkaar en voor onze gasten. Goed eten, samen genieten, voetjes van de vloer op een heerlijk feest. Amper in foto’s samen te vatten, want het één was nog meer overweldigend dan het ander.

Meer dan 1200 foto’s maakte ze op onze bruiloft! Als je nog trouwt, moet je haar hebben. Voor de foto’s, welteverstaan: Annet Takes Pictures. Tijdens onze huwelijksreis ontvingen we de foto’s al, en wat is dat genieten. Annet zelf verdient daarvoor alle lof. Annet, geweldig wat je voor ons betekent, dank je wel!

In het begin kon je het al niet geloven: wij vragen jou om onze bruiloft vast te leggen. Je kon op die datum, wat een geluk! De fixed price is all-inclusive: geen gedoe over het aantal uren, over reiskosten of wel of geen pre-wedding shoot. Al die shoots die je op insta voorbij ziet komen, vind ik eigenlijk maar niks. Veel stelletjes zijn klef, gefotografeerd op een zandvlakte en bovendien: die mooie foto’s komen toch op de bruiloft wel?
Niets van dat alles. Ik moest het zelf ervaren om erachter te komen wat er zo fijn aan is. Tijdens de pre-weddingshoot leer je Annet kennen. Je weet hoe ze reageert, hoe haar opdrachtjes werken en wat je daar zelf van vindt. De ‘standaard’ fotolocatie werd zonder problemen ingewisseld voor de Utrechtse binnenstad, onze woonplaats. Als het anders is dan anders, dan komt Annet helemaal los! Creatief, dolenthousiast en onvermoeibaar. Echt fantastisch.

En dan moest de bruiloft nog beginnen. Annet had ons al gewaarschuwd: ze is niet een stille fotograaf die amper opvalt. Ze praat graag en veel, betrekt gasten. Nee, enthousiasme kan je niet uitzetten. En dat is maar goed ook.

Annet, je voelt je vrij op elke plaats en doet alles om net die toffe foto te maken. Vaak hebben we niet eens doorgehad dat je ergens stond, en komen we er bij de foto’s pas achter dat bijzondere situaties toch zijn vastgelegd.

Pure klasse en professionaliteit. We zijn dolblij met de keus voor jou. Je bent van een fotograaf ook een vriendin geworden. We bevelen je warm aan aan iedereen die het wel en niet wil horen. Dank je wel!

Hieronder vind je een aantal foto’s die Annet maakte tijdens onze bruiloft. Meer ontdekken over haar? Kijk op de website van Annet en volg haar op instagram.

Veluwe in 1 minuut - screenshot video 1 Laat je trouwauto ook 's avonds shinen! - led par spot 02