fbpx

Laat je trouwauto ook ’s avonds shinen!

Huur onze krachtige LED PAR spots – op accu en weerbestendig

Het idee ontstond in aanloop naar onze eigen bruiloft in 2023. Dat was in oktober, wintertijd dus. Wat voor weer het zou worden, wisten we niet, in oktober kan het immers alle kanten op. Wat we wél wisten, is dat het vroeg donker zou zijn. Rond 18:30 uur gaat de zon onder, een tijdje later is het echt al helemaal donker.

Onze kindjes – de Volvo’s en Land Rovers – waren allemaal aanwezig op deze bijzonder dag. Ook in de avond wilden we graag dat die stonden te shinen. De avondgasten mogen ook genieten zodra ze aankomen. En dat dezen ze. Alle auto’s stonden geweldig in de verlichting, als een warm welkom bij de ingang van de Woeste Hoeve, onze trouwlocatie.

Twee grote LED-spots zijn nu te huur. De spots zijn elk uitgerust met twaalf krachtige LEDs. Met de afstandsbediening kan je elke kleur instellen die je wil. Of kies uit één van de vooraf ingestelde kleuren. Bij elke auto helpen wij je graag de juiste kleur te bepalen.

En weet je wat het mooie is? Er zit geen stekker aan de lampen! Ze werken op een krachtige accu. Pak ze dus eenvoudig om op ze neer te zetten op een plek die jou goed uitkomt. De sterke accu gaat met gemak een volle dag mee, dus zeker de hele avond. Wij zorgen dat de accu is opgeladen, dus geen zorgen. Tussendoor toch opladen? Natuurlijk krijg je de oplaadstekkers van ons mee.

Wil jij je trouwauto ook extra in de schijnwerpers zetten? Huur ze eenvoudig bij als je bij ons één van de klassieke trouwauto’s huurt. We  hebben natuurlijk onze parel Kjell, de Volvo Katterug uit 1960. Of kies voor het vierkante model, Volvo 240 uit 1985. Twee Land Rovers hebben we ook in ons aanbod: een originele Defender 109 uit 1976 of kies voor meer comfort en ga voor de Range Rover Classic uit 1981.

Met de kleuren LED-spots zorg je voor extra sfeer en beleving op je bruiloft. Laat je trouwauto shinen! Vraag naar de mogelijkheden tijdens een bezoek aan onze creatieve ruimte in Putten op de Veluwe.

Lampen: BeamZ WBP1212IP aluminium accu LED par – 12x 12W
Leverancier: MaxiAxi

 

 

Deze moet je hebben voor je bruiloft: @AnnetTakesPictures - 1411 annettakespictures kees janna 1129 Een herinnering die blijft hangen: audio guestbook - audio guestbook annettakespictures kees janna 1164