fbpx

Een herinnering die blijft hangen: audio guestbook

Kies anders dan anderen: een blijvende herinnering met de stem van je gasten

Een gastenboek waar je gasten een berichtje of alleen hun naam in zetten? Verleden tijd! Haal echte nostalgie in huis. Met het audio gastenboek geef je je bruiloft een extra dimensie. Laat gasten een boodschap inspreken met een echte telefoon. De welkomstboodschap? Die heb je zelf ingesproken! Na de tijd ontvang je de audioberichten op een USB-stick. Zo kan je genieten van de prachtige woorden die je gasten je toewensen. Het audio guestbook is nu te huur bij VAN HET PAD.

net even anders

Onze eigen bruiloft mocht anders worden dan anders. Dat past bij ons en dus gingen we op zoek naar invulling die persoonlijk is. Dat bij ons past, dat gaat over wie wij zijn. Het audio guestbook was een schot in de roos. Het idee is simpel. Gasten pakken de hoorn op en horen een voicemail, door jullie zelf ingesproken! Na de piep spreekt de gast een boodschap in. Zodra hij of zij de hoorn neerlegt, wordt de boodschap opgeslagen.

overdag en avond

Wij hebben de telefoon er al overdag neergezet. Zo hebben de daggasten de tijd en rust om een boodschap in te spreken. Die zijn vaak wat serieuzer en uitgebreider. In de loop van de avond worden de berichten hilarischer. Er zitten soms wat drankjes in, of mensen spreken als vriendengroep wat in. Dat is voor de gasten een ware belevenis. Als bruidspaar hadden wij niet door wat er in de ruimte bij de telefoon gebeurde. Dat zagen we pas op de foto’s. En we hoorden dat natuurlijk tijdens het afluisteren! De tranen kwamen ook, zowel van de prachtige persoonlijke woorden die vrienden over ons spraken, als over de lachwekkende berichten! De foto’s die je in dit album ziet, zijn allemaal van onze eigen bruiloft op 21 oktober 2023.

Het audio guestbook is nu te huur bij VAN HET PAD. Huur je een trouwauto bij ons? Vraag naar ons combinatiepakket.
Het audio guestbook: een herinnering die blijft hangen!

 

Foto’s: Annet Takes Pictures
Foto bovenaan: Eline
Foto’s zien van onze trouwauto? Bekijk ze hier

Laat je trouwauto ook 's avonds shinen! - led par spot 02 Bloemstylist Belle Rosa Ede boeket op Volvo trouwauto