fbpx

Vanaf 2025 te huur: Volvo 245 Estate

Wij gaan 2023 wel op een heel speciale manier in!

Nog even geduld: vanaf maart 2025 kan je trouwen in deze prachtige Volvo 245 Estate. Een exclusieve Volvo die het afgelopen jaar volledig is gerestaureerd. In 1985 werd deze klassieker uitgevoerd als Volvo 245 VAN DIESEL. Inmiddels is er een benzinemotor met LPG-installatie ingebouwd, milieuvriendelijker.

Twee luxe zitplaatsen voor jullie samen en een bak ruimte voor alle cadeaus. In het interieur zijn de details van weleer intact gebleven of hersteld. Zo is er natuurlijk het vierkant afgewerkte dashboard, oldskool speakers en raamzwengels en vergeet de houten latten achterin niet: volledig origineel.

Wil jij deze Volvo komen bewonderen? Maak dan nu een afspraak via het contactformulier of klik op het Whatsappsymbool. We showen deze vintage Volvo graag aan je. Trouw je al eerder en wil je toch een Volvo 240? We hebben ook nog een prachtig blauw exemplaar!

Album

Oh ja, we lieten een fotoreportage maken door fotograaf Erik van Dijk. In dit bericht zie je een aantal van zijn foto’s.

Corona-tijd: Land Rovers voor hulp - 15032020 vhp hvphotography 2 bewerkt01 scaled Laat je trouwauto ook 's avonds shinen! - led par spot 02