fbpx

Daktentkamperen & kids: goeie combi?

ultiem vakantiegevoel

Vakantiegevoel. Dat ervaar je al met één overnachting, een weekend, een hele week of zelfs nog langer ergens overnachten.

Het ultieme vakantiegevoel ervaar je met het slapen in de daktent. Met kinderen? Ja, ook met kinderen. Als je kinderen de leeftijd hebben dat ze kamperen misschien een beetje spannend vinden, maar het al wel aandurven om met elkaar in een tent te slapen, dan kan je de daktent daar ideaal mee combineren.

daktentkamperen & kinderen

Die combinatie – daktentkamperen én kinderen mee – was afgelopen zomer ook onze keuze. Het is ons enorm goed bevallen! We boekten een camping in Noord-Brabant, namen een tent én de Land Rover met daktent mee en vertrokken elk met een eigen auto naar de camping. Juist doordat je de kinderen dan ook verdeelt over de auto’s, heb je op deze manier fijne quality time met elkaar. Achter elkaar aan rijden ongezellig? Voor je kids is het een extra beleving! Spot de ander, inhalen, zwaaien. De reis geeft zo een extra dimensie. Op de camping zetten we de tent voor de kinderen op, de daktent klapten we in een halve minuut uit en we waren geïnstalleerd. Stoelen uit de auto, wijntje erbij… Voordeel: de kinderen slapen nog steeds naast de plek waar je zelf slaapt. Voor de afwisseling zou je zelfs nog eens een nachtje kunnen wisselen.

kamperenmetkids

ervaring
Juist nu veel van ons in de afgelopen periode dichtbij huis zijn gebleven, ontdekt hebben wat voor fantastisch mooi land Nederland is en wat voor goede temperaturen we in het voor- hoog- en naseizoen hebben is het daarom een des te leukere uitdaging om net die leuke camping of kampeerplek te vinden. En als je toch plannen hebt om naar het buitenland te gaan, dan kan dat ook gerust. Want die ervaring van kamperen met een daktent met kinderen, kan overal uitgevoerd worden.

boeken of contacten

Weet jij voor komend seizoen nog niet wat de vakantieplannen zijn? Praat eens verder of deze combinatie wat voor jullie kan zijn. Boek onze Land Rover met daktent bij VAN HET PAD. Onze Land Rovers zijn compleet uitgerust om zelfs in de wildernis zelfstandig te kunnen kamperen, en heeft alle luxe aan boord.

kamperenmetkids

Boeken voor 2021 kan al, de agenda staat open! Eerst kijken of meer info? Neem contact met ons op. We helpen je graag.

Smullen voor je tent: Coq au Camping - coq au camping e1589362547687 FAQ Veluwe Tour - van het pad 27 scaled